fbpx

Food Pharmacy, Podd

Post image

Blomkålsskinkor och Platons bubbel – Food Pharmacy-podden #165

Vavava, är det julafton imorgon? Men det betyder ju… att vi måste börja slå in paketen! Får vi föreslå att du gör detsamma och att du, medan du letar tejp och krullar snören, sätter på vårt senaste avsnitt av Food Pharmacy-podden i bakgrunden?

Det här är nämligen något så förnämt som årets sista avsnitt i vilket vi snackar om allt mellan julrim och blomkålsskinkor, dvs Platons bubbel och hur man firar jul på zoom. Vi sammanfattar året som gick och blickar framåt!

Lyssna här eller här.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.