Reformaten – Food Pharmacy-podden #163 – Food Pharmacy

Podd

Post image

Reformaten – Food Pharmacy-podden #163

Kan du fatta att det är Lucia på söndag? Nej, knappt vi heller. Adventsljusstakarna är förvisso på plats, och julkalendern följer vi slaviskt, men mycket mer julstämning är så har vi faktiskt inte lyckats åstadkomma…

Men oavsett om kroppen spritter av julpirr eller inte så har vi släppt ett nytt avsnitt av Food Pharmacy-podden. Vi pratar om oxfilé och vitlökssmör, men framför allt så intervjuar vi Olga Grönvall Lund som startade Reformaten 2019, efter att ha bevittnat vilken mat som serverades på sjukhuset när hennes pappa insjuknade i cancer. Hon kände att va sjutton, nåt måste hända. Det globala matsystemet måste reformeras!

Lyssna här eller här och låt dig dras med i Olgas högenergi.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.