Yoga och meditation – Food Pharmacy-podden #162 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Yoga och meditation – Food Pharmacy-podden #162

Första gången vi träffade meditationsgurun Magnus så träffade vi faktiskt inte Magnus personligen utan hans bok. Vi satt insnöade på Fjällnäsgården i Funäsdalen och det enda som fanns att göra medan snön byggde höga vallar utanför fönstret var 1) att dricka varm choklad, och 2) läsa böcker. Sagt och gjort, vi plockade upp julklappsboken från våra vänner på Bonnier Fakta och började läsa. “Att vara stilla när allt skyndar” kunde nog inte vara en mer passande titel där och då och just stilla satt vi tills boken var utläst. Köp här om du också själv vill ha en lugn stunds läsning nu i december.

Första gången vi träffade yogaläraren Sheila då? Ja du, det var faktiskt när vi höll i ett event på Urban Deli för två år sedan. Tillsammans med Bosch hade vi bjudit in fem influencers tillsammans och deras barn på frukost, för att lära oss att göra goda och enkla näringsjägarfrukostar som hela familjen kan njuta av. Och där, mitt bland all babyspenat och banan, stod Sheila och hennes dotter Aline. Det var kärlek vid första ögonkastet!

Så, i dagens avsnitt av Food Pharmacy-podden har vi helt enkelt bjudit in Magnus och Sheila till ett samtal om yoga och meditation. Varför känner många en rädsla för att prova yoga? Och har meditation alltid en avstressande effekt?

Det får du veta om du lyssnar på dagens podd som du hittar bland annat här och här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.