Kickstarta med autoimmun kost - AIP – Food Pharmacy

Cecilia Nilsson

Post image

Kickstarta med autoimmun kost – AIP

Vill du bli fri från kronisk inflammation, astma, allergi och symtom vid autoimmuna sjukdomar? Gör då som tusentals andra redan gjort och följ den autoimmuna läkande kosten, även kallad AIP.

Nu kör vi en enkel kickstart med AIP hos oss. Häng gärna med!

AIP är en antiinflammatorisk kosthållning som visat sig vara väldigt effektiv, speciellt mot kroniska inflammationer i kroppen. Som namnet antyder så hjälper kosten immunförsvaret att upphöra med autoimmuna angrepp på den egna kroppen. 

Det finns kliniska studier som visar hur kosten verkar och metoden rekommenderas världen över av kostrådgivare, funktionsmedicinska terapeuter, läkare och annan expertis som är insatta i kostens påverkan på hälsan.

(Vill du läsa mer om autoimmun kost och sätta dig in i ämnet kan du läsa mer här.)

När du äter AIP utesluter du livsmedel som orsakar inflammation i kroppen. Istället tillför du extra näringsrik mat. På så vis kan kroppen läka från obalans i tarmfloran, läckande tarm och inflammationer. Symtom vid autoimmun sjukdom kan lindras eller helt försvinna. Syftet med AIP är också att vässa ditt immunförsvar så du står dig stark inför framtiden.

Denna kickstart med AIP är perfekt för dig som är redo att komma igång med den autoimmuna kosten. Det gäller både dig som är helt ny inför AIP och för dig som har testat tidigare men som behöver en nystart.

Vi har fokuserat på att göra kickstarten så enkel och smidig som möjligt genom att bara inkludera lättlagad och god mat tillsammans med dagliga tips och råd.

När du följer kickstarten behöver du bara laga mat en gång om dagen. Du lagar två portioner på kvällen och sparar en till morgondagens lunch. Du får även ta del av enkla frukostförslag som du kan variera hur du vill.

Fördelar med kickstarten

  • Det är lätt! Under 14 dagar äter du enligt våra rekommendationer morgon, middag och kväll. Du behöver inte tänka ut någonting, vi har gjort jobbet åt dig.
  • Du får uppbackning! Det är två höga trösklar som brukar hindra många från att lägga om kosten. Den första är att det känns krångligt och det andra är osäkerhet kring vad, hur ofta och hur mycket man ska äta. Vi finns här och hjälper dig över dessa trösklar i den första tiden med AIP.
  • Under tiden som du äter AIP lär du dig mer om hur din kropp fungerar och hur den svarar bäst på läkande mat. Många får också bra resultat redan efter 2 veckor med AIP i form av lugnare mage, bättre sömn och mer ork.

Vad blir det för mat?

Maten är enkel, näringstät, god och utgår från livsmedel som du hittar i vanliga matbutiker. 

På menyn finns det en stor variation av olika rätter, det är fisk och skaldjur, vegetariskt, kött och kyckling. Om du vill byta ut någon middagsrätt så har du tillgång till vårt receptarkiv med över 800 recept att välja bland. Bra va?

Det kostar ingenting att delta i vår Kickstart, du anmäler dig till vår medlemsklubb och då ingår kickstarten i de första 14 dagarna som är “prova på” och helt kostnadsfria. 

Här hittar du vår kickstart med AIP.

Välkommen!

Detta är ett gästinlägg. Eventuella åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.