Vår nya bästis i sängen! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Vår nya bästis i sängen!

I samarbete med Sleep Cycle

Om du lyssnar på vår podd regelbundet så har du redan koll på att vi det senaste året nördat ner oss rätt rejält i allt var REM-, djup- och lättsömn heter. Sömn är ju, tillsammans med mat och motion, bland de viktigaste pusselbitarna när det kommer till att optimera sin hälsa. Och i samband med att Mia fick problem med att sova förra hösten fick vi för första gången på allvar inblick i hur man mår när man inte sover tillräckligt.

Det senaste året har vi därför testat runt och haft en hel del olika gadgets, klockor och appar spända runt våra handleder och liggande på våra sängbord. Men som med allt här i livet kan det ta sin lilla tid innan man hittar rätt, och vi behövde faktiskt kyssa några grodor på vägen…

Appen som tar ett helhetsgrepp om din sömn

Men så en dag kom vi i kontakt med sömnappen Sleep Cycle, och därmed kunde vi sluta leta. De som har utvecklat den här appen har inte lämnat något åt slumpen! Från hur du kan mäta vilopulsen med telefonen på morgonen direkt när du vaknar (genom att sätta pekfingret på kameran, hur genialt?) till att du kan spela in dina snarkningar… Och vi som skrutit över att vi inte snarkar – det gör vi ju visst det!

Dessutom mäter appen dina olika sömnstadier och berättar varje morgon för dig hur god kvaliteten på din sömn har varit. Du kanske sovit många timmar men återhämtat dig dåligt? Eller tvärtom – du kanske sov lite för lite, men har ändå fått maximal återhämtning? I appen kan du göra anteckningar (“drack alkohol”, “stressig dag, “sen middag”) som hjälper dig att lägga ditt eget sömnpussel och sakta men säkert kommer du att lära dig vad som påverkar din sömn och bli peppad att göra justeringar som förbättrar den.

Ja du, den här appen har helt enkelt tagit ett riktigt helhetsgrepp kring sömnen. Och därför känns det nu så himla klockrent att kunna berätta att du kan prova på deras premiumtjänst i 7 dagar kostnadsfritt om du klickar här.

Vad sa du, hur Mia sover nu för tiden? Bättre än någonsin, tackar som frågar!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.