Det där med att vara sig själv – Food Pharmacy-podden #177 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Det där med att vara sig själv – Food Pharmacy-podden #177

Första gången vi träffade Emilia Löf Karlsson, aka @namaste_by_emilia, var över en stor mängd flaskor vin. Låter dock stökigare än vad det var – vi anordnade ett gemensamt event för ett hållbart vin som heter Lohas Vinedos och där, någonstans mitt bland de ekologiska druvorna och de veganska vinetiketterna, fann vi varandra.

Sedan dess har våra vägar korsats lite titt som tätt – något sms här, några inställda middagsplaner där – tills vi till slut satte oss ner i vår poddstudio en vacker februaristrimma till dag och fick en hel timme till att prata om det svåra med att inte vara till lags och att våga gå sin egen väg.

I veckans avsnitt av Food Pharmacy-podden hinner Lina och Sebastian dessutom reflektera över samtalet. Och faktum är att de har så mycket tankar om vad Emilia säger att det till och med blev ett eget litet avsnitt med extramaterial också. Vårt alla första extraavsnitt!

Men samtalet börjar någon helt – ja verkligen helt – annanstans. Lyssna på avsnittet här eller här. Och här hittar du extramaterialet.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.