Fredagsfys – Food Pharmacy-podden #176 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Fredagsfys – Food Pharmacy-podden #176

Äntligen onsdag! Vilket inte bara betyder lill-lördag utan också att vi har släppt veckans avsnitt av Food Pharmacy-podden som handlar om fredagsfys.

I veckans avsnitt träffar vi Susanna Almström, som brinner för att förbättra vår folkhälsa. Vad är egentligen en ”sockersmart skola” och måste man alltid fira genom att stoppa något onyttigt i munnen? Stillasittandet har ökat stort men genom fredagsfys får Susanna barn och gamla att röra på sig och ha kul tillsammans! Vi kan bara konstatera att alla borde ha en eldsjäl som Susanna på sin skola och arbetsplats eller äldreboende!

Lyssna på detta här eller här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.