Nutrient Hunter loves LYKO – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Nutrient Hunter loves LYKO

I samarbete med Nutrient Hunter

Vi är så vansinnigt stolta över att kunna berätta att våra kosttillskott nu finns på LYKO. Det känns väldigt spännande att ha en helt ny kanal för våra produkter och vi hoppas så klart att vi genom Lyko når ut med våra bakterier och fibrer till ännu fler människor, kanske framför allt till de som inte läser det här utan fortfarande är helt omedvetna om att vi släppt en förebyggande prehab-linje?

Vi har ju lagt över ett år på att ta fram våra bakterier och fibrer och jobbat med några av Sveriges främsta forskare på vårt mikrobiom. Och roligt nog börjar testimonials nu trilla in – folk som har ätit våra tillskott i några månader och nu börjar känna sig hjälpta! Vi kommer givetvis att börja dela dessa historier med er allteftersom – allt för att så många som möjligt ska kunna optimera sin hälsa.

Kosttillskott av så här hög kvalitet kostar ju en slant men frågar du oss så är de värda varenda krona. Och om du är osäker på om du har råd så kan du börja med att göra en liten budget och se vad du lägger motsvarande peng på i månaden. Vi misstänker att rätt många av oss lägger rätt mycket pengar på take away eller skräpmat? Eller så har du kanske, precis som Lina hade i flera år, ett gymkort som bara står och tickar pengar? (nu när våren är på g vill vi verkligen slå ett slag för utomhusträning – det finns massa gratisvideos på bl a Youtube om du är osäker på hur du ska lägga upp ditt pass)

Och när du ändå är i farten – ta en titt på alla övriga betaltjänster som tickar på autogiro som du kanske inte använder lika mycket som du hade tänkt? Se helt enkelt till att få koll på dina onödiga utgifter och lägg sedan de pengarna på bra mat och högkvalitativa tillskott istället!

Om du köper det här paketet med bakterier och fibrer så kommer du dessutom ner lite i pris. Våra bakterier och fibrer är väldigt bra att äta tillsammans (de funkar bra i team) så win-win för alla.

Ha en fin dag!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.