fbpx Print

Taco Bowl

Scale

Ingredienser

1 förpackning (270 g) tofu  

1/4 dl kokosolja

salt

2 vitlöksklyftor, krossade

1 tsk rökt paprika-pulver

½ tsk nymalen fänkål

1 msk tomatpuré

1/2 sambal oelek

Förslag på tillbehör

Quinoa, strimlad rödkål, fetaost, majs, tomat, gurka, salsa, färsk koriander, lime

Instruktioner

Tryck ut så mycket vätska du bara kan ur tofun. Riv den i lagom stora bitar. Hetta upp kokosolja i en stekpanna. Addera tofun och salta. Stek i cirka 5 minuter. Addera vitlök och stek i ytterligare 3 minuter. Addera malda fänkålsfrön och paprikapulver och stek i en halv minut. Addera tomatpuré och sambal oelek och stek ytterligare en minut. Salta ytterligare vid behov.

Koka quinoan enligt instruktionerna på förpackningen. Lägg i en skål och toppa med tofu och valfria tillbehör.