Barnmat på norsksvenska – Food Pharmacy-podden #179 – Food Pharmacy

Podd, Food Pharmacy

Post image

Barnmat på norsksvenska – Food Pharmacy-podden #179

Det har inte bara hunnit bli april senast vi släppte vårt senaste avsnitt av Food Pharmacy-podden, utan Sebbe har dessutom hunnit prata med den passionerade barnmatsproducenten Malin Bruset om hur man som förälder ska förhålla sig till all information som man får om vad man ska stoppa i sina barn.

Det kan lätt bli förvirrande när informationen från BVC, livsmedelsverket och alla googlingar inte stämmer helt överens. Och hur är det egentligen med barnmatsburkarna, de är väl bra… eller? I veckans avsnitt försöker vi reda ut detta!

Lyssna här eller här.

Årets julklapp?

175 makalöst goda recept för en lite mer hälsosam vardag efter helgerna

KÖP DEN HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.