Det kom ett litet sms från Hong Kong… – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Det kom ett litet sms från Hong Kong…

I samarbete med Nutrinent Hunter

Så sent som förra veckan berättade vi ju här om livet som entreprenörer, vår resa med våra kosttillskott och om hur glada vi blir varje gång ni hör av er och berättar att ni blivit hjälpta. Så snacka om tajming när det samma kväll plingade till i telefonen och vi fick ett sms från en bekant i Hong Kong.

Så här skrev hon:

Hi Lina, how are you doing?  This is Masi (glad emoji). I was having diarrhoea for weeks and weeks. Then I started taking your probiotics every night, in the middle of the night when I wake up, and now in the morning, well, I have a healthy (bajsemoji).

Haha, ingen tid för kallprat här inte.

It’s amazing! I’d like to order some for myself and others. Do you have a website? Don’t ask why I waited weeks and weeks before trying your probiotics (emoji som håller sig för huvudet). I hope you and your children are healthy and well.  We’re getting vaccinated starting tomorrow.  So excited!  Maybe even we will be able to travel again. But just not to be afraid, just to feel safe again, that’s a thing.

Xo Masi

Tack Masi för de fina orden och yes, vi har en website. Du kan läsa mer här och köpa produkterna här. Och detsamma gäller förstås alla ni andra som läser det här (glad emoji med rosiga kinder).

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.