Hur arbetar vi visionärt med maten som verktyg för att förebygga sjukdom? – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Hur arbetar vi visionärt med maten som verktyg för att förebygga sjukdom?

I morgon är en stor dag för Food Pharmacy! Vår ideella förening Frisk mat anordnar ett seminarium tillsammans med Riksdagens Friskvårdsnätverk i Sveriges riksdag, och Lina ska vara moderator.

Ämnet för dagen är “Hur arbetar vi visionärt med maten som verktyg för sjukdomsprevention?” och på plats är en rad framstående experter – allt från vårdpersonal, representater från Livsmedelsverket och en nationalekonom med fokus utanförskapets ekonomi och jämlik hälsa.

Morgondagens seminarium är det första i vad vi hoppas blir en lång serie med samtal om ämnet vad vi kan göra för att förhindra ökningen av livsstilsrelaterade sjukdomar. Eftersom vi lever i en speciell tid så hålls kommer seminariet att äga rum digitalt, och även om vi föredrar att träffa människor fysiskt så är ju uppsidan vara att vi kan dela samtalet med alla er andra lite längre fram.

Är du lika nyfiken som Mia på att ta del av samtalet? Håll utkik här eller på vår insta så lovar vi att säga till så fort seminariet släppts på Youtube.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.