Om att leva med en ätstörning – Food Pharmacy-podden #181 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Om att leva med en ätstörning – Food Pharmacy-podden #181

Vi har släppt ett nytt avsnitt och den här veckan handlar det om att leva med en ätstörning.

Catharina bestämde sig en dag för att sätta upp tydliga begränsningar för vad och när hon fick äta. Det blev början på en minst sagt jobbig resa. Idag är hon frisk och kan se tillbaka på hur den dåliga självkänslan gjorde henne sjuk och hur hon med tiden lyckades ta sig ur destruktiva beteenden.

För er som är medlemmar på Food Pharmacy kan vi glädjande meddela att Catharina blir mental coach på våra medlemssidor där hon kommer dela med sig av praktiska övningar, tips och annat smått och gott för er som behöver stöd på er näringsresa. Catharina kommer också att finnas som ett extra stöd under Food Pharmacy Challenge – har du inte redan anmält dig så kan du fortfarande göra det här.

Lyssna på veckans avnitt här eller här. Och läs mer om Catharina på presterasmart.se.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.