Våra bästa fibrer för magen – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Våra bästa fibrer för magen

I samarbete med vårt egna varumärke Nutrient Hunter

Du kanske känner oss som näringsjägare, men visste du att vi också brukar kalla oss för fiberjägare? Många forskare menar att det inte finns någon medicin i världen som förebygger åldrande och ohälsa så effektivt som ett högt intag av fibrer gör.

Så nu förstår du kanske varför det var en självklarhet att vi skulle ta fram en fiberblandning för magen när vi började ta fram våra egna kosttillskott. Gut Flora Fibers är en fiberblandning för magen med fyra av våra favoritfibrer – betaglukan, inulin, resistent stärkelse och pektin.

Både vi och våra barn (och våra föräldrar, vänner, kolleger och grannar) äter Gut Flora Fiber varje dag. Va, har du inte testat? Då kan vi tipsa dig om att köpa Gut Flora Fibers här. Missa inte att vi ger en mängdrabatt om du köper antingen flera förpackningar samtidigt (gå ihop med vänner eller köp till hela familjen). Du kan även köpa våra goda bakterier Gut Flora och Gut Flora Fibers i kombo och få 10% i rabatt (klicka här för det erbjudandet). Våra tillskott funkar utmärkt att ta tillsammans så win win för alla!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.