Food Pharmacy Challenge – 21 dagar senare – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Food Pharmacy Challenge – 21 dagar senare

Efter tre riktigt härliga veckor fulla av god och näringsrik mat är vår första utmaning nu avslutad. Grattis alla ni som antog utmaningen att leva 21 dagar som riktiga näringsjägare!

Tack vare att vi kunnat chatta med alla deltagare på våra medlemssidor under utmaningen så vi fått helt ovärderlig input och feedback som gör att vi kan finputsa utmaningen ytterligare. Därför har vi nu bestämt oss för att köra den igen men start någon gång i augusti. Vi tänker att det är en utmärkt sak att göra efter semestern när man vill sätta tonen för en härlig höst som näringsjägare!

Om du är intresserad av att delta kan du fortsätta hit och gå med i vår medlemsklubb redan idag. Då får du inte bara tillgång till nästa challenge, utan dessutom exklusivt material på medlemssidorna som inte finns på den vanliga bloggen – frågefilmer med Lina & Sebastian, låsta artiklar och massa annat smått och gott.

Dessutom har vi precis bestämt att chattforumet kommer att leva kvar även efter utmaningen! Det är en förmån du har som medlem – att du kan ställa frågor direkt till oss. Och om du gillar att få färdiga menyer så kan vi glädja dig med att det är något som man alltid får som medlem. Varje söndag får du ett förslag på fem middagar samt ett recept på något sött på mejlen. Som medlem har du också möjlighet att spara recept och skapa dina egna menyer – något våra medlemmar använder flitigt!

Så, med detta inlägg vill vi bara önska dig välkommen in i vår medlemsklubb. Bli medlem här.

Kram Lina och Mia

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.