Ge mamma lite bakterier (eller fibrer) på Mors Dag – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Ge mamma lite bakterier (eller fibrer) på Mors Dag

I samarbete med Nutrient Hunter

Vet du, vi är så himla glada och malliga över att våra kosttillskott finns på LYKO. Så nu inför Mors Dag tänkte vi bara tipsa om att ge våra bakterier och fibrer till mamma!

För ungefär samma slant som en lite lyxigare mors dags-bukett som ju är superfin i några dagar men sedan ett minne blott, så tänker vi att våra kosttillskott är en lite mer hållbar present. Plus att tanken är så fin att ge någon man tycker om fina förutsättningar för ett långt och hälsosamt liv. Kanske kan våra bakterier eller fibrer få mamma att sätta nya, hälsosammare vanor?

Vi tycker ju att våra förpackningar är så väldigt fina också så det kommer inte kännas som att “bara” ge bort ett tillskott utan mer något som man vill ha framme i köket eller badrummet (menar inte att du ska bada med fiberblandningen utan mer att vissa kanske har för vana att äta sina kosttillskott i badrummet… eller kanske inte… ?).

Om du köper det här paketet med bakterier och fibrer så kommer du dessutom ner lite i pris. Våra bakterier och fibrer är väldigt bra att äta tillsammans (de funkar bra i team) så win-win för alla.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.