Energidrycker – Food Pharmacy-podden #190 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Energidrycker – Food Pharmacy-podden #190

Energidrycker, hjärtklappning och koncentrationssvårigheter. Det handlar dagens avsnitt om.

Ann Fernholm har gjort det igen och uppmärksammat en miss i livsmedelsverkets rapport. Dricker ungdomar verkligen så lite energidryck som rapporten visar? Dessutom pratar vi om det aningen skruvade faktum att den största anledningen till att många har hudvårdsproblem är… hudvårdsprodukterna.

Lyssna här eller här.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.