Matäventyret kan börja – 6-12 månader! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Matäventyret kan börja – 6-12 månader!

Viktigt meddelande till alla föräldrar, släktingar och vänner till bebisar som är mellan 6-12 månader – nu släpper vi tredje delen i Stora Kursen om Barn och Mat. Delen heter 12 månader: Matäventyret kan börja.

Under några av de mörkaste månaderna i vintras satt vi i hemlighet och smidde planer ihop med Ann Fernholm och Kajsa Lamm som skrivit succén ”Stora boken om barn och mat” (adlink). Vi vill hjälpa alla föräldrar att ge kommande generationers barn smak för riktigt bra mat redan från start. Resultatet? Stora kursen om barn och mat!

Intresset för de två första delarna har varit jättestort (4-6 månader: Dags att börja smakäventyretoch Bebisar, matallergier och gluten). Och nu släpper vi alltså del 3: 6-12 månader: Matäventyret kan börja. Klicka in och kolla!

Och du får såklart väldigt gärna hjälpa oss att sprida och dela denna information med alla bebisföräldrar, bvc-sköterskor och barnläkare som du känner. Vi säger som vi sagt förut – ger vi våra barn en möjlighet att lära sig äta riktig mat från början, är chansen större att de ska känna matglädje under hela sin uppväxt!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.