fbpx

Food Pharmacy, Podd

Post image

Ulcerös kolit – Food Pharmacy-podden #188

I veckans avsnitt får du lyssna till vår nya gästkock Madelene Lennartsson som står bakom cleanlifestyle.se. Vi är så glada över att ha dig ombord Madelene och ser fram emot att njuta av dina härliga näringsrika recept här på bloggen framöver!

Madelene har den autoimmuna tarmsjukdomen ulcerös kolit. En dag bestämde hon sig och bytte ut skräpmaten mot bra mat, samt började med periodisk fasta. På kort tid försvann symptomen och dessutom kunde hon skippa medicinerna. Helt enkelt: i detta avsnitt kan du lyssna på en lycklig berättelse från en idag väldigt lycklig människa.

Lyssna här eller här.

Dela

Kommentarer

  1. Hej!
    Har eller hade Ulcerös kolit? Inga symptom och inga mediciner, det är för mig att man är frisk. Vad är anbars definitionen på att vara frisk?

    Jag föreslår att ni slutar använda läkarkårens benämning ”ha en autoimmun sjukdom”, underförstått för resten av livet. Jag har gjort samma resa och är numera frisk, och tänker så förbli. Grupphypnosen ätt man aldrig kan bli helt frisk fortsätter så länge vi använder språket på det viset. Det passiviserar oss till offer som måste ta råd och mediciner från auktoriteter som läkare, och att ta kontroll över hälsan genom kostförändringar är väl er devis om någon?

    Nej, tänk om och tänk rätt, det befriar tanken som är en stor del av att bli frisk dessutom.
    Tror du inte att du kan bli helt frisk, vad är då sannolikheten att du någonsin blir det?

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.