Ulcerös kolit – Food Pharmacy-podden #188 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Ulcerös kolit – Food Pharmacy-podden #188

I veckans avsnitt får du lyssna till vår nya gästkock Madelene Lennartsson som står bakom cleanlifestyle.se. Vi är så glada över att ha dig ombord Madelene och ser fram emot att njuta av dina härliga näringsrika recept här på bloggen framöver!

Madelene har den autoimmuna tarmsjukdomen ulcerös kolit. En dag bestämde hon sig och bytte ut skräpmaten mot bra mat, samt började med periodisk fasta. På kort tid försvann symptomen och dessutom kunde hon skippa medicinerna. Helt enkelt: i detta avsnitt kan du lyssna på en lycklig berättelse från en idag väldigt lycklig människa.

Lyssna här eller här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.