Biologi för dummies – Food Pharmacy-podden #192 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Biologi för dummies – Food Pharmacy-podden #192

Juli, solsken och nytt poddavsnitt! Får vi föreslå att du bums nu släpper allt du håller på med och tar en liten promenad med detta intressanta i öronen?

Ola Jennersten, som är biolog på WWF, delar med sig av världens bästa tips på vad vi kan göra för att hjälpa den biologiska mångfalden, oavsett om vi bor i hus eller i lägenhet! Vi får enkla knep på hur man bygger fågelholkar och insektshotell och lär oss om fördelarna med oklippt gräs. Och varför inte bli en riktig nörd och göra en mulmholk (vilket du ju såklart vad det är)? Dessutom slänger han in en crash course i bi-kunskap.

Lyssna här eller här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.