15% på allt i shoppen – bara två dagar kvar! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

15% på allt i shoppen – bara två dagar kvar!

I samarbete med Food Pharmacy Shop

Eftersom vi gissar att vi inte är ensamma om att ha ett behov av att hitta tillbaka till våra rutiner efter sommaren, har vi haft ett erbjudande i vår shop hela augusti och nu är det bara några dagar kvar. Använd koden “kickstart” så är rabatten din!

Detta ingår i kampanjen:

Våra tillskott
Nutrient Hunter by Food Pharmacy är en serie högkvalitativa tillskott framtagna av oss för att stötta en hälsosam livsstil. Här hittar du vår probiotika Gut Flora, vår fiberblandning Gut Flora Fibers och våra bioaktiva broccoligroddar Broccolox. Du kan även köpa vår probiotika och våra fibrer i en kombo (de funkar jättebra tillsammans) – klicka här.

Våra böcker
Vi har även rea på våra tre böcker: Food PharmacyFood Pharmacy Kokbokenoch Näringsjägaren. Om du köper våra böcker tillsammans så kommer du ner ytterligare i pris – klicka här.

BOSCH blenders
BOSCH VitaBoost High Speed Blender är en helt fenomenal universalblender och en av våra käraste följeslagare i köket. Med en motor på 1600 watt finns det ingenting som den inte klarar av – frysta jordgubbar, skal, isbitar eller avokadokärnor. ALLT blir till lena smoothies och härliga soppor. Du hittar den här.

Vi är även stolta förespråkade av stavmixers och säljer två från BOSCH i vår shop: MaxoMixx stavmixer och ErgoMixx stavmixer. MaxoMixx är lite starkare än Ergo Mixx och därför också lite dyrare. Ibland föredrar vi stavmixer framför en blender – inte minst när vi gör pesto eller bakar kladdiga saker som lätt fastnar i botten av blenderkannan.

Missa inte detta pangerbjudande! Använd koden “kickstart” så är rabatten din.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.