500 g fryst torskfilé
2 lime, juicen
olja
salt & peppar
5 tomater
1/2 rödlök
1 röd chili
1 lime
1 tsk honung
olivolja
salt & peppar
400 g frysta gröna ärtor, tinade
2 klyftor vitlök
1 1/2 dl matyoghurt
salt & peppar
2 dl vatten
1 dl bovetemjöl ´
1 3/4 dl majsmjöl
½ msk äppelcidervinäger
2 krm salt
3 msk rapsolja (+ extra att steka i)
3. Servera direkt i tortillabröd ihop med pico de gallo, ärtmole och kanske koriander och en klick majo!
1. Blanda alla ingredienser och mixa slätt
2. Hetta upp en panna till medelvärme, tillsätt lite rapsolja och häll på ungefär ½ dl smet. Vippa pannan så att smeten rinner ut, eller bred försiktigt med baksidan på en sked.
3. Stek tills ovansidan är torr, vänd och stek på andra sidan. Låt vila i en ren handduk tills det är dags att äta.