Nu är anmälan öppen till Food Pharmacy Challenge! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Nu är anmälan öppen till Food Pharmacy Challenge!

Vill du komma igång och äta mer växtbaserat och testa på att leva som en näringsjägare i 21 dagar? Då har vi något roligt att berätta – det är dags för Food Pharmacy Challenge igen. Den 21 augusti drar vi igång!

När vi planerade Food Pharmacys livs första challenge i maj visste vi att vi var något bra på spåren – över tusen personer var anmälda och taggade på att testa på att jaga näring med oss i tre veckor. Och när er fina feedback började trilla in några veckor senare bestämde vi oss, det här måste vi göra igen!

Sagt och gjort, den 21 augusti drar vi igång på nytt. Under tre veckor kommer vi att fokusera på att hjälpa dig att lägga till mer nyttigheter i vardagen. Det är alltså ingen jobbig svältkur vi har att göra med här utan precis tvärtom – under 21 dagar kommer vi tillsammans få känna på hur det är att känna sig riktigt behagligt mätt och nöjd på enbart god och näringsrik mat.

Utmaningen är utformad för att vara så enkel, god och kostnadseffektiv som möjligt. Du handlar en gång i veckan och kommer inte behöva tillbringa mer tid i köket än vanligt. Varje måltid är beräknad för att räcka till en middag samt lunch dagen därpå, vilket betyder att du bara kommer att behöva laga mat en gång om dagen. Fokus är enkel och god mat som vi lagar på bra råvaror från grunden. Inget att förlora utan bara massa att vinna, eller hur?

Bli medlem och var med i Food Pharmacy Challenge!

För att vara med i vår challenge krävs att du blir medlem här senast den 16 augusti. Som medlem får du automatiskt allt som krävs inför vår challenge mejlat till dig. Utöver veckomenyer, guider, recept och inköpslistor får du tillgång till vår slutna chattforum där vi, vår mentala coach Catharina och alla deltagare kan utbyta erfarenheter, tips och frågor med varandra – ett otroligt uppskattat format när vi körde det senast!

Som medlem får du dessutom tillgång till allt vår låsta medlemsmaterial, veckomenyer, möjlighet att spara ner recept, låst videomaterial, vårt fråga doktorn-forum och exklusiva medlemserbjudanden och rabatter.

Bli medlem här. Grattis till en grym start på hösten!

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

 1. Marie Petersen skriver:

  Vill anmäla mig🤗

  1. Food Pharmacy skriver:

   Har du ett aktivt medlemskap här på siten så kommer du automatiskt få all information om challengen 🙂

  2. Mathilda skriver:

   Hej!

   Jag är lite sen på bollen men hade velat vara med på denna challenge. Kan man bli medlem nu och helt enkelt starta utmaningen senare?

   Mvh Mathilda

   1. Food Pharmacy skriver:

    Hej, Ja det funkar bra. Skapa ett konto här på sidan och maila sedan till medlem@foodpharmacy.se så ska vi hjälpa dig.

 2. Hej!
  Jag kommer bara till anmälan att bli medlem. Jag är redan medlem

  1. Food Pharmacy skriver:

   Är du medlem som kommer du automatiskt få all information om challengen i denna omgång, så då behöver du inte göra ngt ytterligare. Vad kul att du vill vara med!

 3. Rebecca skriver:

  Hej!

  Ni pratar om att vara näringsjägare. Hur går det ihop med växter när kött och inälvsmat är de överlägset mest näringsrika som går att äta? Vulverine, LCHF/keto/carnivore-världen är på det klara med detta, det är bara att gå in på vilken lista som helst över näringsämnen. Tom. c-vitamin finns det gott om i lever – men det kräver naturligtvis att den äts rå. Biotillgängligt protein saknas också i växter.

  Våra kroppar har under miljoner år utvecklat vår artegna föda som lett till vår extremt sura magasyra, som behövs för att bryta ned stora mängder kött. Vi ska naturligt ha surare magsyra än regelrätta karnivorer.

  Vi är det enda djuret som utvecklat kastarmen, då vi under lång tid kastat spjut för att jaga och äta extremt stora, numer utdöda, djur.

  Sen är det inte konstigt att folk blir bättre av att lägga om från en kost på mycket snabba och processade kolhydrater till mat lagad från grunden, men i längden behöver vi biotillgängligt kött som är den enda födokällan som innehåller hemjärn och även är bästa källan för B-vitaminer osv.

  Enligt funktionsmedicinare Peter Martin verkar folk klara sig fint med bortopererad tjocktarm, så tarmfloran kanske inte är så viktig som vi tror? Har man svårt att smälta det har Martina Johansson efter en längre tids kost på karnivore har gjort ett tarmfloratest där hon visar på stora mängder butyrat och bred tarmflora. https://martinajohansson.se/gutfeeling-labs-analys-tarmflora/

  Jag har själv följt er kost för några år sedan och sedan lagt om. Jag var öppen för att jag hade fel. Jag är fortfarande öppen för att jag kan ha fel, men med informationen och kunskapen jag besitter idag tycks kött vara en viktig del av människans artegna föda.

  Ha en fin dag!

 4. Marie Karlsson skriver:

  Hej, undrar om det blir nya recept eller samma som i maj.
  Hälsningar Marie

  1. Food Pharmacy skriver:

   Hej Marie! Till största delen är det samma recept, men några nya inslag.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.