Nu är anmälan öppen till Food Pharmacy Challenge! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Nu är anmälan öppen till Food Pharmacy Challenge!

Vill du komma igång och äta mer växtbaserat och testa på att leva som en näringsjägare i 21 dagar? Då har vi något roligt att berätta – det är dags för Food Pharmacy Challenge igen. Den 21 augusti drar vi igång!

När vi planerade Food Pharmacys livs första challenge i maj visste vi att vi var något bra på spåren – över tusen personer var anmälda och taggade på att testa på att jaga näring med oss i tre veckor. Och när er fina feedback började trilla in några veckor senare bestämde vi oss, det här måste vi göra igen!

Sagt och gjort, den 21 augusti drar vi igång på nytt. Under tre veckor kommer vi att fokusera på att hjälpa dig att lägga till mer nyttigheter i vardagen. Det är alltså ingen jobbig svältkur vi har att göra med här utan precis tvärtom – under 21 dagar kommer vi tillsammans få känna på hur det är att känna sig riktigt behagligt mätt och nöjd på enbart god och näringsrik mat.

Utmaningen är utformad för att vara så enkel, god och kostnadseffektiv som möjligt. Du handlar en gång i veckan och kommer inte behöva tillbringa mer tid i köket än vanligt. Varje måltid är beräknad för att räcka till en middag samt lunch dagen därpå, vilket betyder att du bara kommer att behöva laga mat en gång om dagen. Fokus är enkel och god mat som vi lagar på bra råvaror från grunden. Inget att förlora utan bara massa att vinna, eller hur?

Bli medlem och var med i Food Pharmacy Challenge!

För att vara med i vår challenge krävs att du blir medlem här senast den 16 augusti. Som medlem får du automatiskt allt som krävs inför vår challenge mejlat till dig. Utöver veckomenyer, guider, recept och inköpslistor får du tillgång till vår slutna chattforum där vi, vår mentala coach Catharina och alla deltagare kan utbyta erfarenheter, tips och frågor med varandra – ett otroligt uppskattat format när vi körde det senast!

Som medlem får du dessutom tillgång till allt vår låsta medlemsmaterial, veckomenyer, möjlighet att spara ner recept, låst videomaterial, vårt fråga doktorn-forum och exklusiva medlemserbjudanden och rabatter.

Bli medlem här. Grattis till en grym start på hösten!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.