E-nummer och pasta bollo – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

E-nummer och pasta bollo

Vilken är din favoritdag på veckan? Vår är tveklöst fredagen. På fredagen finns det bara möjligheter. På andra plats kommer torsdagen, av den enkla anledningen att då har vi fortfarande hela fredagen framför oss.

En annan ypperlig dag är onsdagen, för då släpper vi alltid ett nytt avsnitt av Food Pharmacy-podden. I veckans avsnitt pratar vi om E-nummer och genskador – hur tusan tänker tillverkarna när de stoppar E171 i godis? Dessutom kommer du få receptet på en miljövänlig köttfärssås och Linas bästa substitut till chips.

Lyssna där poddar finns, bland annat här eller här.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.