6 dl kimchi
1 msk misopasta
1 msk gochujangpasta
300 g fast tofu
1 broccoli (300 g)
200 g ramennudlar, eller andra nudlar
3 salladslökar
1 msk sesamfrön
1 msk japansk soja
2 tsk honung
1 msk sesamolja
1. Häll kimchin i en gryta och fräs ihop med miso, gochujang, soja och honung någon minut. Tillsätt 8 dl vatten och låt koka ca 5 minuter.
2. Skär tofun i mindre bitar och rör ner i grytan. Låt koka några minuter till.
3. Ansa och skär broccoliblomman i mindre buketter. Skär stammen i smala strimlor.
4. Tillsätt nudlarna i grytan och låt koka ca 3 minuter. Häll i broccolibuketterna när 1 minut återstår för nudlarna.
5. Häll upp kimchinudlar med buljong i skålar, toppa med broccolistrimlorna, skuren salladslök, sesamfrön och droppa över sesamoljan.