Food Pharmacy ? Kunskapstavlan – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Food Pharmacy ? Kunskapstavlan

Efter en mängd korrrundor, receptgranskningar och mejl fram och tillbaka släppte vi den 1 oktober äntligen frukten av vårt samarbete med Kunskapstavlan. Tavelkollektionen “Näringsjakt” är en limited edition-kollektion som förmedlar hur vi smartast och godast får i oss så mycket näring som möjligt. Både i form av tips och fakta samt konkreta recept, både till lunchen, middagen och desserten.

I flera år har våra följare efterfrågat att vi ska sammanfatta både våra budord och recept på posters. När Kunskapstavlan kläckte idén att vi skulle göra tavlor ihop var det en ”no brainer”, såklart vi skulle det! Genom kollektionen vill vi inspirera folk att äta mer frukt och grönt och visa ahur kul, gott och enkelt det är att laga näringsrik mat. Recepten vi delar med oss av är favoritrecept som vi själva kör på repat hemma i våra kök.

Genom kollektionen vill vi tillsammans med Kunskapstavlan inspirera och peppa människor att lägga till mer näring och fibrer så ofta det går, i allt från vardagsrecept till festmåltider. Men vill även påminna oss om att vara snälla mot oss själva och njuta på vägen. 

Kollektionen finns att köpa via www.kunskapstavlan.se. Är du medlem får du 20% just nu (rabatten gäller i oktober). Gå in på medlemssidorna så hittar du rabattkoden!

Kram,

Lina och Mia

 

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.