Food Pharmacy đŸ–€ Kunskapstavlan – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Food Pharmacy đŸ–€ Kunskapstavlan

Efter en mĂ€ngd korrrundor, receptgranskningar och mejl fram och tillbaka slĂ€ppte vi den 1 oktober Ă€ntligen frukten av vĂ„rt samarbete med Kunskapstavlan. Tavelkollektionen “NĂ€ringsjakt” Ă€r en limited edition-kollektion som förmedlar hur vi smartast och godast fĂ„r i oss sĂ„ mycket nĂ€ring som möjligt. BĂ„de i form av tips och fakta samt konkreta recept, bĂ„de till lunchen, middagen och desserten.

I flera Ă„r har vĂ„ra följare efterfrĂ„gat att vi ska sammanfatta bĂ„de vĂ„ra budord och recept pĂ„ posters. NĂ€r Kunskapstavlan klĂ€ckte idĂ©n att vi skulle göra tavlor ihop var det en ”no brainer”, sĂ„klart vi skulle det! Genom kollektionen vill vi inspirera folk att Ă€ta mer frukt och grönt och visa ahur kul, gott och enkelt det Ă€r att laga nĂ€ringsrik mat. Recepten vi delar med oss av Ă€r favoritrecept som vi sjĂ€lva kör pĂ„ repat hemma i vĂ„ra kök.

Genom kollektionen vill vi tillsammans med Kunskapstavlan inspirera och peppa mĂ€nniskor att lĂ€gga till mer nĂ€ring och fibrer sĂ„ ofta det gĂ„r, i allt frĂ„n vardagsrecept till festmĂ„ltider. Men vill Ă€ven pĂ„minna oss om att vara snĂ€lla mot oss sjĂ€lva och njuta pĂ„ vĂ€gen. 

Kollektionen finns att köpa via www.kunskapstavlan.se. Är du medlem fĂ„r du 20% just nu (rabatten gĂ€ller i oktober). GĂ„ in pĂ„ medlemssidorna sĂ„ hittar du rabattkoden!

Kram,

Lina och Mia

 

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.