Godmorgon! – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Godmorgon!

I samarbete med God Morgon®

Har du provat God Morgon® Prebiotic Fiber? Nej, tänkte väl det eftersom den är helt ny. Vi som haft förmånen att prova den kan berätta att det är förföriskt god med smak av päron, äpple och kokos.

Nu kanske du tänker: “Va? Varför samarbetar Food Pharmacy med God Morgon®? Dricker inte ni bara typ vatten, kaffe och smoothie?”. Jo, det stämmer ju att vi inte druckit så mycket juice och liknande drycker de senaste åren eftersom vi är minst lika mycket fiberjägare som vi är näringsjägare. Men, nu är det som såhär att God Morgon® har kommit med en helt ny funktionell fruktdryck. Och det som är så bra med den här fruktdrycken är att den innehåller fibrer vilket vi alla vid det här laget vet är något som de flesta av oss får i oss för lite av varje dag.

Vi tycker att det är så uppfriskande att God Morgon® prioriterar den här typen av produktutveckling! Fibrerna i det här fallet kommer från cikoriarot och är en löslig fiber som fungerar som mat till våra goda tarmbakterier. Dessutom innehåller fruktdrycken tillsatt vitamin C för att upprätthålla ett normalt immunförsvar.

Så, om du tillhör de som dricker juice varje dag… ja, då vill vi verkligen slå ett slag för det här alternativet! Här på Food Pharmacy jobbar vi ju som bekant inte med förbud, utan tycker att det är mycket bättre att titta på vilka små förändringar som man kan göra varje dag för hälsosammare och mer medvetna val. Och det här är ett sådan finjustering, tycker vi!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.