Halloweenrabatt på Bosch – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Halloweenrabatt på Bosch

Passa på! Idag söndag kör vi en 24-timmars rabatt på blenders och mixerstavar från Bosch. Ange koden “Halloween” så får du 15% rabatt. Erbjudandet gäller till och med midnatt 1 november.

BOSCH VitaBoost High Speed Blender

Det här är en helt fenomenal universalblender och en av våra käraste följeslagare i köket. Med en motor på 1600 watt finns det ingenting som den inte klarar av – frysta jordgubbar, skal, isbitar eller avokadokärnor. ALLT blir till lena smoothies och härliga soppor. Vi gillar inte att favorisera i köket, men om vi måste välja ligger VitaBoost högt upp på listan. Dessutom: sex olika program för bland annat smoothies, glassar, soppor och rengöring. Köp den här.

BOSCH MaxoMixx 1000 W

Det här är vår favorit av Bosch stavmixers, nu i ny kostym. Lite starkare (1000 watt) och bättre och därför också lite dyrare. Ibland föredrar vi stavmixer framför en blender – inte minst när vi gör pesto eller bakar kladdiga saker som lätt fastnar i botten av blenderkannan. Då väljer vi MaxoMixx stavmixer alla dagar i veckan. Du får dessutom med en minihack (nyhet!) och ballongvisp och once you go visping med stavmixer så går du aldrig tillbaka till att vispa för hand. Rekommenderas varmt! Läs mer här.

BOSCH ErgoMixx Style 1000 W

Hej säger vi till MaxoMixx lillasyster – ErgoMixx. Lite nättare i formen än storasyrran och därför något billigare, men fortfarande naggande god! Föredelarna med en stavmixer är många och vi använder vår så gott som varje dag till röror, kakdegar eller nice creams. Speciellt när vi ska göra lite mindre satser så väljer vi stavmixern framför vår blender nio dagar av tio. En självklarhet i var mans och kvinnas kök! Du hittar den här.

.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.