Ge immunförsvaret lite extra kärlek – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Ge immunförsvaret lite extra kärlek

Reklam för vårt egna varumärke Nutrient Hunter by Food Pharmacy

För oss har det alltid varit viktigt att ge immunförsvaret lite extra kärlek eftersom vi vill hålla oss friska i vardagen. Detta gör vi allra helst genom näringsrik mat full av fibrer. Dessutom gillar vi att kombinera våra mjölksyrebakterier och fibrer med Immune och D-vitamin som är speciellt framtagna för att stötta immunförsvaret. Köp dem allihopa som en kombo och spara 15%!

Gut Flora

En kapsel Gut Flora innehåller en miljard CFU* mjölksyrabakterier för magen av två stammar som förekommer naturligt i människans tarmflora – Lacticaseibacillus rhamnosus IMC 501® och Lacticaseibacillus paracasei IMC 502®.

Gut Flora Fibers

Gut Flora Fibers är en fiberblandning för magen med fyra av våra favoritfibrer – betaglukan, inulin, resistent stärkelse och pektin – samt EpiCor® som är ett fermentat från Saccharomyces cerevisiae med extrakt från Saccharum officinarium.

Immune

Immune innehåller vitaminerna B1, B2, C och D samt mineralerna selen och zink, som samtliga bidrar till att immunförsvaret ska fungera normalt. Vitaminerna B2, selen och zink bidrar också till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar även till att minska trötthet och utmattning.

Liposomal D-vitamin

Vår D-vitamin innehåller vitamin D3 som är den form av vitamin D som är lättast för kroppen att ta upp. Vår D-vitamin är liposomal vilket betyder att den kan ha upp till flera gånger bättre upptagningsförmåga än traditionella kosttillskott.

Sist men inte minst kan vi berätta att du även kan köpa Lilla Immunpaketet och på så vis spara 10%. I Lilla Immunpaketet Vi kan verkligen rekommendera att kombinera våra mjölksyrebakterier med vårt tillskott Immune som är speciellt framtaget för att stötta immunförsvaret.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.