Välkommen på vårt gratis webinar om autoimmunitet – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Välkommen på vårt gratis webinar om autoimmunitet

Är autoimmunitet en dold epidemi i västvärlden? Har man bara otur som drabbas och vilken roll spelar egentligen genetiken? Vad har livsstil och D-vitamin med autoimmunitet att göra och vad är kopplingen mellan tarmhälsa, infektion och autoimmun sjukdom? Finns det några gemensamma riskfaktorer kopplat till autoimmunitet och varför tycks flera autoimmuna sjukdomar öka i västvärlden – som en dold epidemi?

Viktiga och spännande frågor som vi tillsammans med Nordic Clinic kommer att djupdyka i på vår kostnadsfritt webinar om autoimmunitet som går av stapeln den 22 oktober 2021. Vi hoppas du och dina vänner kan delta!

Food Pharmacy kommer att hålla i taktpinnen för webinariet i egenskap av moderator. Nordic Clinics interna forskare Annie Pettersson, molekylärbiolog med doktorsexamen från KI, inleder med en föreläsning som ger svar på frågorna ovan och belyser de senaste forskningsrönen på området. Vid sin sida har Lina och Annie en expertpanel bestående av läkarna Elise Indekeu och Jens Gudmundsson samt Nordic Clinics VD Graeme Jones, som du har möjlighet att ställa frågor till.

Lite extra viktigt info att lägga på minnet:

Datum: 22 oktober 3021

Tid: 8:30 – 9:15

Anmälan: sker här

Passa förresten gärna på att skicka med dina frågor till panelen när du ändå registrerar dig! Panelen kommer att besvara så många frågor som möjligt under webinaret. Dessutom kommer webinaret att spelas in och alla som anmält sig får en länk till inspelningen efteråt.

Vi ses den 22!

Dela

Kommentarer

  1. Susanne Rapp skriver:

    Celiaki, sköldkörtel och svårbehandlad astma hur ska man hitta tillfrisknande och balans om man har dessa tre sjukdomar?

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.