Det inre skiftet för att leva fullt ut – Food Pharmacy

Helena Önneby

Post image

Det inre skiftet för att leva fullt ut

Om du följt mig här ett tag så vet du att jag pratar mycket om den inre resan. Helt enkelt för att det är min egen erfarenhet att all sann förändring börjar inifrån. Min egen läkningsresa, från sex kroniska autoimmuna diagnoser, började med fysiska livsstilsförändringar, men det tog inte lång tid innan jag insåg att det var det inre jobbet som på riktigt skulle förändra saker för mig. Och det är fortfarande det inre skiftet som har störst påverkan på mitt liv och mitt välmående idag. 

Jag tycker det här är så viktigt att jag skrev en hel bok om det. Den släpps idag, 11 november, och heter just ”Det inre skiftet – din guide till att leva fullt ut genom tacksamhet, acceptans, tillit, självmedkänsla och glädje”. Den har så tydligt velat bli skriven genom mig och nu hoppas jag att den ska få egna vingar och nå dem som behöver den. 

Boken är en guide till att leva ditt liv på dina villkor, närvarande för allt som det innebär att vara människa. Det är inte alltid lätt, men det behöver inte heller vara onödigt svårt, när vi väljer att se världen utifrån kärlek istället för rädsla. Genom att utveckla kvaliteterna tacksamhet, acceptans, tillit, självmedkänsla och glädje kan vi skifta från att fokusera på det som ligger utanför vår kontroll till det vi kan påverka, varje dag. För du har allt du behöver inom dig.

Mycket av det som händer omkring oss idag kan vara svårt att förstå och hantera, och det är lätt att fastna i negativitet, motstånd, oro, självförakt eller allvarsamhet om vi inte aktivt väljer att leva det liv som vi vill leva, utifrån förarsätet för våra egna liv. Genom att dela med mig av mitt eget inre skifte, som jag gör om och om igen, och enkla verktyg för at du ska kunna göra ditt, hoppas jag att den här boken ska hjälpa dig att leva livet fullt ut. 

Den här boken är ett upprop till att vakna upp och ta ansvar, genom kärlek. När vi hellre identifierar oss med sådant som inte kan tas ifrån oss, då lever vi våra bästa liv. Och när vårt inre förändras så ändras även vår yttre verklighet. Inte bara för att din självläkningsförmåga aktiveras och kroppen får möjlighet att naturligt balanseras, utan även för att du ser på och upplever världen ifrån ett annat perspektiv. Ett perspektiv av tacksamhet, acceptans, tillit, självmedkänsla och glädje. 

Jag blev även intervjuad i Food Pharmacy-podden den här veckan kring temana i boken. Lyssna gärna här och berätta vad du tycker.

Och om det känns som att boken kan vara något för dig eller någon du bryr dig om kika in här: http://helenaonneby.com/bok

Detta är ett gästinlägg. Eventuella åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.