2,5 dl kokosmjöl
1 dl kokosolja
3 ägg
1/4 tsk salt
4 dl pumpapuré (se texten ovan)
1 1/4 dl kokosgrädde eller kokosmjölk
1/2 dl lönnsirap
3 ägg
1/4 tsk salt
1 tsk kane
1 tsk mald ingefära
1/2 tsk mald muskot
1/4 tsk mald nejlika
Sätt ugnen på 160 grader. Rör ihop ingredienserna och mixa tills degen blivit till en jämn boll. Lägg degen i kylen i cirka 20 minuter. Kavla ut mellan två bakplåtspapper och tryck ut i en pajform. Picka pajskalet med gaffel och förgrädda i ugnen i cirka 10 minuter.
Vispa ihop alla ingredienser. Häll fyllningen i pajformen. Grädda i ugnen på 160 grader i ca 50 minuter.
Find it online: https://foodpharmacy.se/2021/11/glutenfri-pumpapaj/