Print

Glutenfri pumpapaj som efterrätt

Scale

Ingredienser

Pajskal

2,5 dl kokosmjöl

1 dl kokosolja

3 ägg

1/4 tsk salt

Fyllning

4 dl pumpapuré (se texten ovan)

1 1/4 dl kokosgrädde eller kokosmjölk

1/2 dl lönnsirap

3 ägg

1/4 tsk salt

1 tsk kane

1 tsk mald ingefära

1/2 tsk mald muskot

1/4 tsk mald nejlika

Instruktioner

Pajskal

Sätt ugnen på 160 grader. Rör ihop ingredienserna och mixa tills degen blivit till en jämn boll. Lägg degen i kylen i cirka 20 minuter. Kavla ut mellan två bakplåtspapper och tryck ut i en pajform. Picka pajskalet med gaffel och förgrädda i ugnen i cirka 10 minuter.

Fyllning

Vispa ihop alla ingredienser. Häll fyllningen i pajformen. Grädda i ugnen på 160 grader i ca 50 minuter.

Food Pharmacy
Översikt

Vi använder kakor (cookies) för att kunna erbjuda dig bästa möjliga användarupplevelse på foodpharmacy.se. Kakorna lagras i din webbläsare och används för funktioner som att känna igen dig när då återvänder till siten samt hjälper vårt team förstå vilka funktioner och innehållstyper som är mest intressanta för dig och alla andra användare.