fbpx Print

Mjuk pepparkaka med mandelmjöl

Scale

Ingredienser

1/2 dl mandelmjöl

3/4 dl kokosmjöl

2 msk av vår prebiotiska fiberblandning

2 tsk bakpulver

4 msk kokossocker

4 ägg

100 g kokosolja eller smör

1/2 dl valfri mjölkdryck

10 g (1/2 påse) pepparkakskrydda

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda mandelmjöl, kokosmjöl och bakpulver.
  3. Vispa ägg och socker.
  4. Vänd ner äggsmeten med mjölblandningen.
  5. Smält olja/smör på spisen med mjölk och pepparkakskrydda.
  6. Låt svalna något.
  7. Blanda ner med resten.
  8. Smörj en bakform och häll ner smeten.
  9. Grädda i ugnen i 30 minuter.