Doktor Diamantis – Food Pharmacy-podden #214 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Doktor Diamantis – Food Pharmacy-podden #214

I veckans podd träffar vi Doctor Diamantis och talar om insikterna i hans nya bok ”Nyckeln till din hälsa”. Under åren har han träffat tusentals patienter som följer samma mönster – att mata sig själva med en destruktiv ramsa.

Diamantis berättar om sin egen erfarenhet och hur han efter ett efterlängtat proffskontrakt hoppade av elitidrotten och började söka efter att ”leva sin egen sanning”. Vi talar också om hur de mörkaste stunderna ofta leder till att vi börjar ställa de rätta frågorna för att hitta tillbaka till vårt autentiska jag.

Lyssna här eller här.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.