Julklappstips – tre klappar i en – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Julklappstips – tre klappar i en

Julen närmar sig med stormsteg och har du inte börjat fundera på julklappar så är det hög tid att börja göra det. Vi tänkte göra det enkelt för dig i år och erbjuda dig ett bokpaket där du får tre julklappar i en!

Om du köper alla våra tre böcker samtidigt så sparar du nämligen 47 kronor. Sedan är det upp till dig hur du föredelar dem. Du kan ge alla till en och samma person, eller dela upp dem på tre olika personer. Mamma kanske skulle bli jätteglad för första boken, syrran för andra och morbror Kalle för tredje? Här kan du läsa om de tre böckerna:

Food Pharmacy – En berättelse om tarmfloror, goda bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat

Vår första bok Food Pharmacy är en berättelse om tarmfloror, goda bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat. Vad har goda bakterier, Platon, gröna bananer, vetenskapliga studier, kärlek och gurkmeja gemensamt? Att leva ett så friskt liv som möjligt är till stor del kopplat till vad du äter. Den här boken handlar om hur du äter den mest hälsosamma och antiinflammatoriska maten, och allt serveras med en rejäl portion humor. Läs mer om den här

Food Pharmacy Kokboken

Det här är en antiinflammatorisk kokbok framtagen i nära samarbete med tarmfloran. I vår första bok lärde vi oss allt om antiinflammatorisk mat, bakterier, hjältar i köket, antioxidanter och vetenskapliga studier (och så var det något om Star Wars också). Här är kokboken som förenklar din vardag. Den vänder sig till alla som vill börja jaga näring och äta mat som gör tarmfloran gott och håller inflammationen (och många sjukdomar) borta. Läs mer här.

Näringsjägaren

Vår senaste bok! Nu ger sig Sveriges främsta (enligt våra föräldrar) hälsobloggare ut på sina livs expeditioner för att ta tag i vår tids mest angelägna frågor: folkhälsan och planeten. Hur kan maten bidra till att få oss och planeten att må bättre? Den här boken innehåller livsviktig fakta presenterad med mycket humor, världens första Näringsjägarkompass som hjälper dig att jaga näring varje dag och ett sextiotal klimatberäknade recept. Dags för Sverige att bli näringsjägare! Mer info om boken hittar du här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.