Skynda fynda före 1 januari – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Skynda fynda före 1 januari

Ja, nu blir det reklam för egen verksamhet och våra kära tillskott… Året börjar lida mot sitt slut och vi vill passa på att tacka alla er som köpt våra kosttillskott i år. Tack för att du varit med på vår resa och och hjälpt oss att hjälpa dig att ta makten över din hälsa.

Storsäljaren i år har varit Gut Flora kombo – vårt paket med probiotika och prebiotiska fibrer. Vi är inte förvånade – goda bakterier och fibrer jobbar grymt ihop då fibrerna funkar som mat till de goda bakterierna. Vi äter alla våra tillskott själva och vill egentligen inte favorisera någon… Men det klart att goda bakterier och fibrer alltid kommer att ligga oss extra varmt om hjärtat!

Vill du prova fler av våra tillskott och samtidigt få 15% rabatt, så kan vi tipsa om Stora Immunpaketet. Det innehåller, förutom vår Gut Flora kombo, även vår multivitamin Immune samt vår liposomala D-vitamin.

Har vi några spännande planer för 2022 då?

Självklart har vi det! Vi kommer att utöka vårt sortiment med några superintressanta produkter och så fort vi kan berätta mer detaljer om detta så kommer vi givetvis att göra det.

Passa på att handla före 1 januari!

From 1 januari 2022 kommer vi att behöva höja vissa priser, så om ditt förråd börjar sina så är det ju perfekt att slå till före nyår! Vi är så glada över att vi har haft möjligheten att erbjuda dessa priser under en period – men för att kunna fortsätta upprätthålla vår höga kvalitet (som vi aldrig skulle tumma på) så kommer vi att behöva höja priserna något. Vi vill alltid vara transparenta mot våra följare – så nu och fram till nyårsafton gäller alltså fortfarande de LÄGRE priserna. Så skynda att fynda!

God jul och gott nytt år!

Vännerna på Food Pharmacy

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.