Torr vinterhy – Food Pharmacy-podden #213 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Torr vinterhy – Food Pharmacy-podden #213

Så kom minusgraderna till Stockholm, i en stor och jättekall klump. När utomhustermometern visade -17 och vi satt och hackade tänder i vardagsrummet trots underställ, raggsockor och tänd brasa, smsade en vän och konstaterade att hemma hos henne värmde sig genom att öppna kylskåpet.

Så vad passar då bättre än att veckans poddavsnitt handlar om vintertorr hy? Vad kan vi göra för att den inte ska bli för drabbad av vårt nordliga klimat? Och finns det en koppling mellan andning och hudhälsa? Utöver det så resoneras det en hel del kring bastu, inte minst IR-bastu.

Du blir VARM av att lyssna på det här avnisttet, så gör det bums här eller här.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.