Tre poddavsnitt från 2021 som du absolut inte får missa – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Tre poddavsnitt från 2021 som du absolut inte får missa

Vet du vad? Vi har unnat oss att vara lite lediga i mellandagarna! På schemat står således bl a följande: gosa med djuren, läsa ut den där boken som vi påbörjade i november, lägga pussel (2000-bitars Star Wars), kolla serier, bada mycket skumbad, elda i brasan och åka skidor.

På listan står också att lyssna ikapp lite poddar vi missat under året och vi råder dig därför att göra det samma. Kanske har du till och med missat något avsnitt av Food Pharmacy-podden? Att ta en eller flera härliga friska promenader med en podd i öronen är ju typ det härligaste som finns. Men vi vill också passa på att tipsa om att lyssna på podd när du kanske inte tänker att man kan lyssna på podd, typ när man städar. Du kommer märka att städningen går så mycket enklare!

Nåväl, här och här hittar du alla våra poddavsnitt från 2021. Vi älskar förstås alla lika mycket men är det någon intervju som sticker ut liiite extra så är det kanske den här intervjun med Professor Satchin Panda, den här med Anders Wallensteen samt vår intervju om utmattningssyndrom som du hittar här.

Önskar dig trevlig lyssning och ett gott nytt år!

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.