20% på Stora Immunpaketet – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

20% på Stora Immunpaketet

I samarbete med vårt egna varumärke Nutrient Hunter by Food Pharmacy

I dessa tider säger vi bara en sak: Stora Immunpaketet. Vi gör helt enkelt allt vi kan för att hålla oss friska nu – boostar kroppen med mängder av näring, kör periodisk fasta, tar våra dagliga promenader, försöker prioritera sömnen och stöttar dagligen med våra tillskott.

Just nu kör vi full blås med Stora Immunpaketet, dvs en kombo av Immune, vår liposomala D-vitamin, probiotika och fibrer. Vi tycker om att kombinera våra mjölksyrebakterier och fibrer med Immune och D-vitamin som är speciellt framtagna för att stötta immunförsvaret. Köp dem allihopa som en kombo och spara 20%!

Här kommer några andra tips för att hålla dig frisk och kry i vinter:

1. Prioritera sömnen

När du sover bildas antikroppar som hjälper till att skydda dig mot sjukdomar och om vi inte får tillräckligt med sömn kan det faktiskt göra oss mer sårbara för olika smittämnen. Det finns mängder av olika åtgärder du kan göra för att förbättra kvaliteten på din sömn, och ett av våra bästa tips är att försöka undvika att äta minst 3 timmar innan du går och lägger dig.

2. Försök att inte stressa

Stress behöver inte bara vara dåligt – i lagom mängd kan det ge dig extra kraft och energi när du behöver hantera en svår situation. Men för mycket stress kan påverka ditt immunförsvar på flera olika sätt och göra allt från att hämma immunsystemet till att sätta krokben för din matsmältning och sätta hormoner ur balans.

3. Variera mera!

Vid näringsbrist fungerar inte immunsystemet som det ska och dessutom kräver immunförsvaret extra mycket energi när det är aktiverat. En varierad kost med mycket frukt, grönt och fibrer är vår melodi!

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.