Hjälp till att halvera antalet bilar i våra städer – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Hjälp till att halvera antalet bilar i våra städer

I samarbete med gomore.se

För ett tag sedan bytte vi lager, och i samband med det hade vi behov av att hyra en bil för att frakta alla våra böcker och tillskott. Vi är så glada att vi inte gick till vanliga macken och hyrde en bil, utan istället provade bildelningstjänsten GoMore. GoMore:s mål är halvera antalet bilar i våra städer. Stockholm (och alla andra städer också för del delen) är ju fullt av parkerade bilar och majoriteten av dem står oanvända 96% av sin tid.🙈🚗 Hur smart är det inte då att använda en av dom?

Det här är absolut en tjänst som vi vill hjälpa till att få fäste i vår stad, så när vi hade hyrt vår bil och insett hur otroligt smidigt det var så frågade vi GoMore om de ville bjuda våra läsare på något förmånligt erbjudande. Vilket de glädjande nog ville!

Erbjudande till dig som har bil:

Nu kan du hyra ut din bil säkert och smidigt med GoMore Nyckelfri (och på så vis finansiera en del av ditt bilägande). Ange koden “FoodPharmacy” när du bokar installationen så får du installation + 6 månaders GRATIS användning. Självklart ingen bindningstid eller uppsägningstid. Din bil är dessutom helförsäkrad!

Erbjudande till dig som INTE har bil:

För dig som INTE har bil men som behöver boka en i framtiden så kan du använda samma rabattkod “FoodPharmacy”. Då får du hela 300 kr rabatt på din första bokning hos GoMore.

Lycklig resa❤️🚗

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.