Stort hudvårdstest – spara 30% på ekologisk hudvård – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Stort hudvårdstest – spara 30% på ekologisk hudvård

I samarbete med parfym.se

Lider du också av vintertorr hy? Vårt behov av att återfukta har aldrig varit så stort som just nu. Minusgrader, långfärdsskridskor och kalla morgnar i stallet har satt sina spår. Vi behöver helt klart ägna huden några extra minuter varje morgon och kväll!

Så därför känns det klockrent att få möjlighet att prova tre riktigt härliga ekologiska hudvårdsmärken tillsammans med parfym.seThe Organic Pharmacy, Oskia och Aurelia (sistnämnda är ett probiotiskt hudvårdsmärke). Just nu (hela januari) har de 25% rabatt på all ansiktsvård, men anger du koden “Foodpharmacy” här så får du ytterligare 5% rabatt. Alltså 30% rabatt totalt!

Men innan vi sätter igång känner vi ett behov att flika in att ingen av oss tror på mirakel. Hudvård kommer minst lika mycket inifrån, men därmed inte sagt att att man inte kan vårda från utsidan också. Bra hudvård + bra mat + bra sömn + inte för mycket stress + lagom med träning + bra… ja, du förstår nog vart vi vill komma! Det är en kombo av rätt många olika faktorer som ger en fin hy med lyster.

“Många bäckar små…” är snarare vår beautyfilosofi.

Kan också passa på att berätta att vi har helt olika behov och krav när det kommer till hudvård. Mia älskar hudvård – ju mer olika serum och krämer desto bättre. Hon vill att hennes morgon- och kvällsrutin i badrummet ska ta sin lilla tid och att hon ska känna sig ordentligt återfuktad, snudd på “mättad” när hon är klar. Absorberas krämen för fort känner hon sig torr och otillfredsställd.

Lina är raka motsatsen – hon smörjer helst inte in sig alls, så för henne är det viktigt att hitta ett hudvårdsmärke som känns lätt och enkelt. Hon gillar inte att känna sig glansig eller oljig, tvärtom måste krämen absorberas snabbt och gärna göra så lite väsen av sig som möjligt (så länge den gör jobbet, förstås).

Så, är du redo för våra favoriter? Låt dig inspireras och glöm inte att använda rabattkoden “Foodpharmacy” när du klickar här så får du hela 30% rabatt på hela hudvårdssortimentet (erbjudandet gäller i januari och går inte att kombinera med andra kampanjer eller premium brands).

Fyra produkter som verkligen har imponerat på oss:

Carrot Cleanse från The Organic Pharmacy

Mia älskar The Organic Pharmacy och framför allt så älskar hon deras morotsrengöring. Alltså LÄGG av, det här balsamet SMÄLTER ju in i huden. Det värsta Mia vet är rengöring som lämnar huden torr och sträv och det här är verkligen raka motsatsen till det … känns som rengöring och vård i ett! Carrot Butter Cleanser är 99,8% ekologisk och ett bästsäljande rengöringsbalsam med sheasmör, antioxidanter från morot och ringblomma, avgiftande rosmarin samt lugnande lavendel. Passar alla hudtyper, perfekt som kvällsrengöring. Prova!

Cell Revitalize Day Moisturiser från Aurelia

Varsågod, här har du en dagkräm med riktigt wow-känsla. Första ordet som poppar upp när vi smörjer in oss med den här krämen är “lyxig mousse”. Så skön och härlig, smälter in i hyn perfekt, doftar underbart och lämnar faktiskt båda oss lika nöjda. Cell Revitalize Day Moisturiser har vunnit mängder av priser och vi förstår verkligen varför. Krämen är probiotisk och består av 100% naturliga och växtbaserade ingredienser med doft från eteriska oljor såsom jasmin och mandarin. Kan användas av alla hudtyper, även känslig.

Bedtime Beauty Boost från Oskia

Vi har en ny bästa kompis på natten och det heter Bedtime Beauty Boost och kommer från Oskia. Den är rik på näringsämnen och blomextrakt som sägs ge huden en superladdande hälsa- och skönhetsboost, men anledningen till att vi älskar den här krämen är att vi vaknar upp med en mjukare hud när vi använder den. Slut på meddelande, prova NU!

The Probiotic Contentrate från Aurelia

Okej, vi kan ju inte INTE prova Aurelias probiotiska superkoncentrat! Lina tyckte den pirrade lite på huden första gångerna hon använde den, Mia kände inget pirr. Båda gillar skarpt! Sägs vara perfekt för hud med pigmentering, djupa rynkor, brist på elasticitet, hormonella obalanser och brist på lyster och serumet skyddar även mot luftföroreningar. Time will tell om det funkar! Kombinera gärna med Revitalise & Glow Serum, Balance and Glow Day Oil, Cell Repair Night Oil och/eller Cell Revitalise Day Moisturiser.

Hoppas det här inlägget kunde vara till någon hjälp, lycka till med din vintertorra hy!

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentarer

  1. Älskar hudvård! Tack för intressant inlägg. Aurelia är ett väldigt fint märke som jag gillar mycket. Ha en fin dag!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.