Välkommen på ett kostnadsfritt webinar om IBS – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Välkommen på ett kostnadsfritt webinar om IBS

Uppblåsthet, magsmärtor, gaser, illamående, förstoppning och diarré. Att prata om sin mage som regelbundet gör uppror är lite tabubelagt och många lider i det tysta. Tarmrelaterade besvär kan vara en starkt begränsande faktor i vardagen som försämrar livskvalitén. IBS (irritabel tarm) är en vanlig diagnos som ofta beskrivs som ett kroniskt tillstånd man får acceptera och anpassa sin vardag efter. Men måste det verkligen vara så?

IBS-besvär har alltid en eller flera orsaker och detta är positivt. Kan en orsak identifieras kan den nämligen oftast åtgärdas. Det finns en stor mängd forskning som visar på vad som kan trigga IBS-symptom. Vilka är då riskfaktorerna för att utveckla IBS? Vilka tester är vanliga för att försöka identifiera de individuella orsakerna till symptomen och hur kommer man tillrätta med sina besvär? 

Tillsammans med Nordic Clinic bjuder vi in till ett kostnadsfritt webinar (45 min) om IBS som går av stapeln den 21 januari 2022. Lina kommer att hålla i taktpinnen för webinaret och Nordic Clinics interna forskare Annie Pettersson inleder med en föreläsning om IBS och den senaste forskningen på området. Hon kommer också att berätta om ett klientfall, om klinikens egen IBS-studie samt om hur vi på Nordic Clinic arbetar med IBS-klienter. Vid sin sida har Lina och Annie en expertpanel som du har möjlighet att ställa frågor till.

Anmäl dig här och passa förresten gärna på att skicka med dina frågor till panelen när du registrerar dig! Panelen kommer att besvara så många frågor som möjligt under webinaret.

Webinaret spelas in och alla som anmält sig får en länk till inspelningen efteråt.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.