Dagens ros – Food Pharmacy-podden #222 – Food Pharmacy

Podd, Food Pharmacy

Post image

Dagens ros – Food Pharmacy-podden #222

I veckans podd delar vi ut dagens ros till en person som gjort något extra fint. Dessutom pratar vi om Food Pharmacys kommande 5-dagarsfasta, om möjligheterna att träffa drömpartnern med hjälp av hudens mikrobiom och självklart om alla hjärtans dag!

Lyssna här eller här.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.