Skynda fynda! 20% på Stora Immunpaketet – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Skynda fynda! 20% på Stora Immunpaketet

Vi är så glada att kunna erbjuda detta pangpris på Stora Immunpaketet. I det här paketet har vi kombinerat våra mjölksyrebakterier och fibrer med Immune och D-vitamin som är speciellt framtagna för att stötta immunförsvaret. Köp dem allihopa som en kombo här och spara 20%!

För oss har det alltid varit viktigt att ge immunförsvaret lite extra kärlek eftersom vi vill hålla oss friska i vardagen, och detta gör vi gärna med Stora Immunpaketet. Låt oss titta lite närmare på vad som ingår i paketet!

Gut Flora mjölksyrebakterier

En kapsel Gut Flora innehåller en miljard CFU* mjölksyrabakterier för magen av två stammar som förekommer naturligt i människans tarmflora – Lacticaseibacillus rhamnosus IMC 501® och Lacticaseibacillus paracasei IMC 502®.

Gut Flora fibers

Gut Flora Fibers är en fiberblandning för magen med fyra av våra favoritfibrer – betaglukan, inulin, resistent stärkelse och pektin – samt EpiCor® som är ett fermentat från Saccharomyces cerevisiae med extrakt från Saccharum officinarium.

Immune

Immune innehåller vitaminerna B1, B2, C och D samt mineralerna selen och zink, som samtliga bidrar till att immunförsvaret ska fungera normalt. Vitaminerna B2, selen och zink bidrar också till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar även till att minska trötthet och utmattning.

Liposomal D-vitamin

Vår D-vitamin innehåller vitamin D3 som är den form av vitamin D som är lättast för kroppen att ta upp. Vår D-vitamin är liposomal vilket betyder att den kan ha upp till flera gånger bättre upptagningsförmåga än traditionella kosttillskott.

Men, finns det inte något som heter Lilla Immunpaketet också?

Jo, precis. För att komplicera saker och ting ytterligare så kan vi nämligen också erbjuda Lilla Immunpaketet också till 15% rabatt, mer info om det här.

I samarbete med Nordic Clinic

Bli din egna hälsodetektiv och få ordning på din krånglande mage

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.