15% till alla som vill curla tarmfloran – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

15% till alla som vill curla tarmfloran

I samarbete med Nutrient Hunter

Eftersom vår probiotika (goda bakterier) och probiotika (fibrer) jobbar så fint ihop ger vi dig 15% om du köper dom som kombo. Du hittar erbjudandet HÄR.

En kapsel Gut Flora innehåller en miljard CFU* mjölksyrabakterier för magen av två stammar som förekommer naturligt i människans tarmflora – Lacticaseibacillus rhamnosus IMC 501® och Lacticaseibacillus paracasei IMC 502®.

Gut Flora Fibers är en fiberblandning för magen med fyra av våra favoritfibrer – betaglukan, inulin, resistent stärkelse och pektin – samt EpiCor® som är ett fermentat från Saccharomyces cerevisiae med extrakt från Saccharum officinarium.

Våra två kosttillskott för magen fungerar bra att äta enskilt men går också utmärkt att ta tillsammans! Slå till på erbjudandet här.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.