Fejkmaten – Food Pharmacy-podden #229 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Fejkmaten – Food Pharmacy-podden #229

Vi har släppt ett nytt poddavsnitt och veckans intervju kommer du att gilla!

Ann Fernholm är tillbaka och berättar om sin nya bok ”Fejkmaten”, i vilken hon granskar den moderna livsmedelsindustrin och presenterar en unik lista över de vanligaste ingredienserna i vår mat, där över hälften utgörs av ren stärkelse, socker, tillsatser och andra ultraprocessade ämnen. Hon blottlägger hur företagen marknadsför sina varor som nyttigare än vad de egentligen är och hennes öppna brev till olika livsmedelsföretag är ett nöje att läsa – och samtidigt skoningslösa i sina avslöjande formuleringar.

Lyssna här eller här.

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.