Varför blir jag inte bättre? Välkommen på ett kostnadsfritt webinar – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Varför blir jag inte bättre? Välkommen på ett kostnadsfritt webinar

Finns det alltid en orsak till varför man mår som man gör? Och vad kan det bero på att vissa individer inte blir bättre trots att de provat så många olika saker? Anmäl dig här till vår kostnadsfria webinar den 11 maj kl 8:30-9:15.

Att vara kärnfrisk och full av energi är något som blir allt mer ovanligt. Kroniska besvär ökar i snabb takt. Ibland kan en diagnos ställas, ibland inte. Många upplever försämrad livskvalitet av sina besvär och har kämpat med sin hälsa i många år; kanske testat olika former av behandlingar, olika kosthållningar, tillskott och träningsformer, meditation eller yoga, att vila mer med mera – allt i en strävan att försöka må lite bättre. Testresultat kanske kommer tillbaka och allt ser bra ut, trots att man känner att något är “fel” i kroppen. 

Tillsammans med Nordic Clinic bjuder vi in till ett kostnadsfritt webinar om det aktuella temat som går av stapeln den 11 maj 2022. Lina är moderator och Nordic Clinics interna forskare Annie Pettersson inleder med en kort föreläsning baserad på den senaste forskningen på området. Därefter intervjuar Lina Nordic Clinics läkare Cecilia Tibell, som har lång erfarenhet av arbete inom sjukvården såväl som med funktionsmedicin. Dessutom deltar Teresa Husén (näringsterapeut och PT) och svarar på frågor om kost och livsstil.

Vi hoppas du och dina vänner kan delta!

Datum: 11 maj 2022
Tid: 8:30 – 9:15
Kostnadsfritt webinar
Anmälan: här

Passa på att skicka med dina frågor till panelen när du registrerar dig! Panelen kommer att besvara så många frågor som möjligt under webinaret. 

Webinaret spelas in och alla som anmält sig får en länk till inspelningen efteråt.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.