Den lyssnade doktorn – Food Pharmacy-podden #234 – Food Pharmacy

Food Pharmacy, Podd

Post image

Den lyssnade doktorn – Food Pharmacy-podden #234

Vafalls? 234? Har vi verkligen spelat in 234 avsnitt? Helt otroligt ju.

Hur som helst. I veckans avsnitt intervjuar vi läkaren Marie Peterson som jobbar holistiskt och funktionsmedicinskt med sina patienter. Hon menar att samhörigheten mellan den fysiska och den själsliga hälsan är överväldigande stor. Var sitter problemet egentligen? Och är verkligen en till medicin lösningen?

Sååå intressant avsnitt! Lyssna direkt här eller här.

Happy new gut!

HÄLSA BÖRJAR I MAGEN, 15% RABATT PÅ GUT FLORA KOMBO.

LÄS MER

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vi har tyvärr inte tid att svara på alla frågor och kommentarer men uppmuntrar er läsare att tipsa och hjälpa varandra. Observera att du måste få en godkänd kommentar från en admin innan dina kommentarer visas.

0
0

Du har inga produkter i varukorgen.