Ett intuitivt liv i flow – Food Pharmacy

Helena Önneby

Post image

Ett intuitivt liv i flow

Vad har du för relation med din egen intuition? Vad innebär det för dig att följa flow? Vad vore möjligt för dig om du lyssnade inåt istället för din hjärnas idéer på hur ett bra liv ”bör se ut”? Hur skulle ditt liv se ut om du öppnade upp för helt nya möjligheter och inte bara baserade framtidsplaner på förväntningar baserat på det du redan sett eller upplevt?

Vi lever idag i ett samhälle som är väldigt hjärnfokuserat. Som om allt viktigt i livet pågår i hjärnan, kommer ifrån hjärnan och många av oss låter hjärnan styra våra liv. Så levde jag också stora delar av mitt liv. Tills jag lärde känna min egen intuition och började utforska vad den ville kommunicera till mig. Förändringen kom inte över en natt men över tid blev allt annorlunda. Jag började leva ett liv mer sant med den jag är och det jag är här för. Jag slutade planera och hittade en tillit jag tidigare inte trodde fanns. Jag började prioritera min egen energi, min alignment, och kunde förvånat konstatera att det jag längtade efter började komma till mig istället för att jag skulle jaga efter det, kämpandes. 

Att leva ett intuitivt liv i flow innebär att släppa lite på kontrollen och lita på livet. Att vara med det som är istället för att hela tiden längta bortåt, framåt, härifrån. Att skapa förutsättningar för att få känna det du vill känna här och nu, inte bara, där borta, ”om bara”. Det innebär att ta ansvar för våra egna känslor och lära oss att känna dem, så att de kan röra sig igenom oss och vidare, så att vi kan bli fria igen. 

Kanske låter det som en utopi, men jag vet att det är möjligt. Det är så jag lever mitt liv idag och har gjort mer och mer de senaste 10 åren. För det var tio år sedan som jag för första gången medvetet valde att följa min intuition trots att min hjärna inte fattade någonting av vad som höll på att hända. Jag var allvarligt sjuk, med sex olika autoimmuna diagnoser, och mina läkare kunde inte förklara varför jag blev sämre och sämre och de gav mig inte en särskilt peppig diagnos för framtiden. Det var då min intuition bröt igenom, och sa lugnt men stadigt; det finns en annan väg, följ mig! 

Och det gjorde jag. Jag hittade inte bara till läkning utan till ett så mycket mer meningsfullt och lugnt och roligt och spännande liv. Ett liv som jag vill leva. Fast inte alls som min hjärnas förväntningar hade målat upp. Utan så mycket bättre! 

Din intuition vill guida dig igenom livet. Den vill kommunicera med dig. Lyssnar du? Du behöver inte kämpa dig igenom livet, det finns ett flow, med mindre motstånd och mer enkelhet. Har du hittat ditt? Din hjärna är ett jättebra verktyg men inte din chef, det är möjligt att släppa kontrollen och lita på livet. Gör du det idag? Det är möjligt att möta, även de största känslorna, med närvaro, öppenhet och kärlek, så att de kan få vara och kännas och sedan transformeras utan att fastna och skapa problem i ditt liv. Tillåter du dig att känna dina känslor varje dag? 

I onlinekursen ”Ett intuitivt liv i flow” går vi igenom hur vi gör allt detta och mycket mer. Om din intuition kallar, läs mer här och anmäl dig senast den 30 juni. 1 juli påbörjar vi resan mot ett mer intuitivt liv i flow. 

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.