Förhandsboka vår nya kokbok Absolut Food Pharmacy – få en unik föreläsning – Food Pharmacy

Food Pharmacy

Post image

Förhandsboka vår nya kokbok Absolut Food Pharmacy – få en unik föreläsning

Det här är stort, riktigt stort. Nu kan du nämligen FÖRHANDSBOKA vår nya kokbok Absolut Food Pharmacy som kommer i augusti. Du säkrar inte bara ditt ex om du förhandsbokar, du får dessutom en digital VIP-FÖRELÄSNING (värde 299 kr) med oss den 30 augusti. Boka här.

I Absolut Food Pharmacy har vi samlat Food Pharmacys 175 bästa recept genom tiderna. Du kan redan nu börja förbereda dig mentalt på mängder av mat – riktigt mat – full av näring och fibrer som bidrar till att bygga upp oss. Vi snackar noll uppoffring och förbud utan bara massa enkla recept på mättande vardagsrätter, frukostar och efterrätter. Ja, kära vänner, det är dags att själva ta makten över vår hälsa!

Och föreläsningen? Den kommer att inspirera dig till en lite mer hälsosam vardag och fokusera på två grundläggande aspekter när det kommer till mat och hälsa, nämligen vad vi äter och när vi äter. Och vi kan redan nu avslöja att vi kommer att avsluta föreläsningen med några reflektioner om att gå från teori till praktik – något som inte alls handlar om viljestyrka eller exakta mål utan om att börja vara snäll mot sig själv!

Gör så här:
1. Förhandsboka boken här
2. Följ instruktionerna och anmäl dig utan kostnad till vår digitala föreläsning den 30 augusti 2022

Kram!

Dela

0

Tillagd i varukorgen

Du har inga produkter i varukorgen.